Brewing local : American-grown beer : explore local flavor using cultivated and foraged ingredients

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Stan Hieronymus

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 1938469275

ISBN: 9781938469275 (pbk.)

Ký hiệu phân loại: 663.420973 Specific kinds of brewed and malted beverages

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: xxi, 340 pages ; , 23 cm

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 281156

"American brewers have always been at the forefront of the locavore movement, using cultivated and foraged ingredients to brew beer with terroir. This book introduces brewers and drinkers to the ways herbs, flowers, plants, trees, nuts and shrubs are used to flavor these distinctive beers"-- Provided by publisher.
Includes bibliographical references (pages 315-321) and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH