Cooking the Italian way : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Alphonse Bisignano

Ngôn ngữ: eng

ISBN: 0822541130 (lib. bdg. : alk. paper)

Ký hiệu phân loại: 641.5945 Cooking

Thông tin xuất bản: Minneapolis : Lerner, c2002.

Mô tả vật lý: 72 p. : , col. ill., col. map ; , 23 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 283905

Serves up recipes for risotto, chicken cacciatore, biscuit tortoni, and more. Includes vegetarian recipes, complete menu suggestions, and a cultural section highlighting the Italian people and their country, holidays, festivals, and food.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH