Comparisons of the Codex Alimentarius Principles of Nutrition Labelling and Relevant Guidelines of Taiwan and the United States

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: I-Yuan Chiang, Hsuan Liang, Yi-Wen Yuan

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9869292962

Ký hiệu phân loại: 613.2 Dietetics

Thông tin xuất bản: Place of publication not identified : Software Liberty Association, Taiwan, 2022

Mô tả vật lý: 1 online resource

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 312532

Codex Guidelines on Nutrition Labelling and The US 21 CFR PART 101.9 Nutrition Labeling are the primary references for Taiwan FDA to establish and amend the nutrition labeling regulations. In January 2022, Codex updated the Guidelines on Nutrition Labelling. We finished the translation in April and integrated the related regulations from Taiwan and the US into this book. The expected audiences include food manufacturers in the international food trade and college students in food and nutrition majors. We hope the bilingual book can provide a general framework for the readers.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH