Cooking the Cuban way [electronic resource] : culturally authentic foods, including low-fat and vegetarian recipes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Alison Behnke, Victor Manuel Valens

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0822521520

Ký hiệu phân loại: 641.597291 Cooking

Thông tin xuất bản: Minneapolis : Lerner Publications Co., 2004

Mô tả vật lý: 72 p. : , col. ill., col. maps ; , 23 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 34118

An introduction to Cuban cooking featuring traditional recipes for yucca with garlic sauce, creole chicken, mango and papaya milkshake. Also includes information on the history, geography, customs, and people of this Caribbean island nation.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH