Mycotoxins and Food Safety Recent Advances

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Romina Alina Marc

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839629037

ISBN-13: 978-1839629044

ISBN-13: 978-1839629181

ISBN: intechopen.95720

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (146 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 373112

 Global food security is a major issue worldwide. Given the rapid socioeconomic changes of the last decade, food processing, food supply, and consumption patterns have undergone significant changes, increasing the number of food security problems. One of these problems is mycotoxin contamination, which can have major adverse effects on food safety and crop yield. This book presents comprehensive information on recent advances in mycotoxins and food safety. It includes five sections: "Introduction: Mycotoxins and Food Safety Overview"
  "The Influence of Contaminants on Food Safety" "Mycotoxins in Feed"
  "Indirect Mycotoxin Contamination of Food Safety"
  and "Control and Reduction of Mycotoxin Contamination".
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH