Valorization of Food Processing By-Products

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Francesco Caponio, Antonio Piga, Marco Poiana

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036559490

ISBN-13: 978-3036559506

ISBN: books978-3-0365-5950-6

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (300 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 373278

 The papers published in this Special Issue report on recent studies investigating the exploitation of by-products produced by the food industry. The topics investigated include the extraction setups used for valuable food waste by-products and their applications as adjuncts to food preparation
  the appropriate selection of solvents and extraction processes
  and the interactions between extracted fractions and supplementary foods. The papers evaluate a wide variety of foodstuffs and provide results regarding the extension their shelf-lives and activities as functional foods.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH