Dietary Intakes and Metabolic Disorders

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Gemma Chiva-Blanch, Cofán Montserrat

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036548333

ISBN-13: 978-3036548340

ISBN: books978-3-0365-4834-0

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (234 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 373922

Metabolic syndrome is defined by a cluster of interrelated cardiovascular risk factors (hyperglycemia, hypertension, dyslipidemia, insulin resistance, and central adiposity), linked to a chronic, systemic, and low-grade inflammation, which severely increases the risk of type II diabetes and cardiovascular disease. A growing body of evidence generated in the last decades has shown that not only the energy balance but also the macro-, micro-, and non-nutrient composition of the diet may influence the onset and progression of metabolic syndrome. However, further research is required to increase our understanding about the contribution of diet to metabolic syndrome prevention.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH