Public Awareness of Food Products, Preferences and Practices

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Nela Filimon, Fusté-Forné Francesc, F. Xavier Medina

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036585444

ISBN-13: 978-3036585451

ISBN: books978-3-0365-8544-4

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (276 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 374043

This reprint is the result of a Special Issue, which took place in the International Journal of Environmental Research and Public Health (IJERPH) during 2022-2023. The general topic of the reprint discusses the different uses, protection and promotion of food, always from a broad perspective, through 15 innovative research papers, from both qualitative and quantitative methodological approaches.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH