Ginger Cultivation and Use

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Prashant Kaushik, Rabia Shabir Ahmad

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839691188

ISBN-13: 978-1839691195

ISBN-13: 978-1839691577

ISBN: intechopen.102135

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (166 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 374254

Zingiber officinale, often referred to as ginger, is the scientific name for the blooming plant-producing underground rhizome. The rhizome may be used both in the kitchen and in traditional forms of healing. It is a herbaceous perennial that may survive for many years and generates annual pseudostems (false stems made of the coiled bases of leaves) that reach heights of around one meter, and bare, thin leaf blades. Antioxidants and bioactive compounds are present in ginger. This book explores recent developments in ginger production and biochemical research against the background of current and impending environmental change.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH