Sustainable Food System in the European Union

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Vera Amicarelli, Mariarosaria Lombardi, Erica Varese

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036583181

ISBN-13: 978-3036583198

ISBN: books978-3-0365-8319-8

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (258 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 374657

This reprint focuses on the complexity of the European Union food systems and their progress in achieving Farm to Forks' and European Green Deal strategies' goals. Nowadays, the sustainability of food systems' issue is a crucial driver for the mitigation and adaptation climate change actions and for the reduction of environmental degradation. The presented research, analyzing different strategies and tools, has provided updated solutions for several agri-food sectors and geographical areas.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH