Fish Nutrition and Feed Technology

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Shunsuke Koshio, Marina Paolucci

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036572789

ISBN-13: 978-3036572796

ISBN: books978-3-0365-7279-6

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (266 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 376911

This Special Issue focuses on feeding and feed technology advances and challenges in aquaculture. These are of particular interest since aquaculture and fisheries are considered crucial sources of animal protein in human diets, providing around 17% of global edible animal protein. Special attention is given to alternative sources of fish meal and how substitutions can influence the metabolism, immune response, and disease resistance of the targeted species. Moreover, the impact of plant extracts on growth performances, physiological responses, immunity, and intestinal health is addressed.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH