Novel Analytical Methods in Food Analysis

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Philippe Delahaut, Riccardo Marega

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036558158

ISBN-13: 978-3036558165

ISBN: books978-3-0365-5815-8

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (234 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 377581

This reprint provides information on the novel analytical methods used to address challenges occurring at academic, regulatory, and commercial level. All topics covered include information on the basic principles, procedures, advantages, limitations, and applications. Integration of biological reagents, (nano)materials, technologies, and physical principles (spectroscopy and spectrometry) are discussed. This reprint is ideal for professionals of the food industry, regulatory bodies, as well as researchers.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH