Cooking the Lebanese way [electronic resource] : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Suad Amari

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0822541165

ISBN: 0822580098 (electronic bk.)

Ký hiệu phân loại: 641.595692 Cooking

Thông tin xuất bản: Minneapolis : Lerner Publications Co., 2003

Mô tả vật lý: 72 p. : , col. ill., col. map ; , 23 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 43764

An introduction to the cooking of Lebanon featuring such traditional recipes as kabobs, hummus, chard and yogurt soup, and bulgar pilaf. Also includes information on the history, geography, customs and people of this Middle Eastern country.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH