Cooking the Brazilian way [electronic resource] : culturally authentic foods including low-fat and vegetarian recipes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Alison Behnke, Karin L Duro

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0822521245

Ký hiệu phân loại: 641.5981 Cooking

Thông tin xuất bản: Minneapolis : Lerner Publications Co., 2004

Mô tả vật lý: 72 p. : , col. ill., col. map ; , 23 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 43765

An introduction to Brazilian cooking, featuring traditional recipes for Brazilian pork chops, black bean stew, and codfish bites. Also includes information on the history, geography, customs, and people of this South American nation.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH