Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Robin cm Hobb, Hobb Robin

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1592534531

Ký hiệu phân loại: 641.815 Bread and bread-like foods

Thông tin xuất bản: Quarry Books , 2008

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 53100

### Product Description. . While “bread” once implied a simple, sliced white loaf from the supermarket, consumers have begun to consider the product in a more sophisticated light. Bread enthusiasts are more aware of the diverse array of high-quality breads
1. Bread
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH