Farm to fork : cooking local, cooking fresh

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Emeril Lagasse

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0061742783

ISBN-10: 0061742953

ISBN-13: 978-0061742781

ISBN-13: 978-0061742958

Ký hiệu phân loại: 005.43 Systems programs Operating systems

Thông tin xuất bản: [New York] : HarperStudio, 2010

Mô tả vật lý: xxii, 312 p. : , col. ill. ; , 24 cm.

Bộ sưu tập: Công nghệ thông tin

ID: 93555

Lagasse offers recipes that will inspire cooks to utilize organic and locally-grown seasonal produce. The recipes are organized by growing season, and include helpful tips on canning and choosing naturally-raised meats and seafood.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH