Best Food Writing 2010 [electronic resource].

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Holly Hughes

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-0738214405

Ký hiệu phân loại: 641.3 Food

Thông tin xuất bản: New York : Da Capo Press, 2010.

Mô tả vật lý: 1 online resource (369 p.)

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 93823

A new edition of the authoritative and appealing anthology, comprised of the finest culinary prose from the past year's books, magazines, newspapers, newsletters, and Web sites. With food writing and blogging on the rise, there's no shortage of treats on the buffet to choose from, including selections from both established food writers and new stars on everything from noted gastronomes to how to fry an egg, from erudite culinary history to delectable memoirs. Evocative, provocative, sensuous, and just plain funny, it's a tasty sampler platter to dip into time and again.Best Food Writing 2010 f.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH