The essential book of fermentation [electronic resource] : great taste and good health with probiotic foods

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jeff Cox

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1101609071

Ký hiệu phân loại: 572 Biochemistry

Thông tin xuất bản: New York : Penguin Group US, 2013

Mô tả vật lý: 1 online resource.

Bộ sưu tập: Khoa học tự nhiên

ID: 93940

Simplifies the art and science of fermentation, offering easy-to-follow pickling and canning techniques and revealing the nutritional and probiotic power of such foods as artisanal cheese and kimchi.
Includes bibliographical references (pages 283-284) and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH