Food process engineering and technology

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Zeki Berk

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0124159230

ISBN-13: 978-0124159235

Ký hiệu phân loại: 664 Food technology

Thông tin xuất bản: Amsterdam, Academic Press, 2013

Mô tả vật lý: xxix, 690 pages : , illustrations ; , 24c

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 106300

"The last thirty years have seen the establishment of Food Engineering both as an academic discipline and as a profession. Combining scientific depth with practical usefulness, this book serves as a tool for graduate students as well as practicing food engineers, technologists and researchers looking for the latest information on transformation and preservation processes as well as process control and plant hygiene topics."--publisher's website
Includes bibliographical references and index
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH