Legume Seed Nutraceutical Research

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Alfonso Clemente, Jose C Jimenez-Lopez

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839620232

Ký hiệu phân loại: 664.726 Nuts, legumes, other non-cereal seeds and their flours, meals, by-products

Thông tin xuất bản: London, UK : IntechOpen, 2019

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (96 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 207501

Legumes are a main source of nitrogen-rich edible seeds and constitute a major source of food for a significant part of the world's population. Particularly, they are the most relevant sources of plant proteins with nutraceutical and health benefit properties. This book was conceived to provide key research knowledge on health-promoting aspects of seed components, and their nutritional and nutraceutical values, for increasing awareness among the population of the research focus across the growing field of legume research, and the area of sustainable crop production.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH