Nutritional Value of Amaranth

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Viduranga Y Waisundara

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1838801854

Ký hiệu phân loại: 633.1 Cereals

Thông tin xuất bản: London,UK : IntechOpen, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (176 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 207538

Pseudocereals, belonging to the genus Amaranthus, have been cultivated for their grains for 8,000 years or more. The grain was a staple food of the Aztecs and was also considered an integral part of Aztec religious ceremonies. The book primarily focuses on the nutrient properties of amaranth and expresses its viewpoint in considering this crop as a remedy for many nutrient deficiencies and curbing food insecurity. The functional properties of the grain are immense and it is clear that the crop would be a valuable agricultural product around the world.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH