Milk Substitutes : Selected Aspects

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Małgorzata Ziarno

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1838807696

Ký hiệu phân loại: 381.4564137 Specific products and services

Thông tin xuất bản: London, UK : IntechOpen, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (136 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 207927

This book presents certain aspects of the consumer, nutritional, and technological approach to plant-based milk substitutes. It also provides a useful overview of cow's milk substitutes produced from raw materials along with their composition and quality, shelf life, nutritional value, human health significance, and consumer acceptance. Nutrition issues and consumer acceptance of plant-based foods are extremely important, especially for vegans or individuals with allergy and intolerance issues. These issues are also important for the agriculture industry in developing countries, as they also apply to feed farm animals.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH