Fermentation : Processes, Benefits and Risks

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Marta Laranjo

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839688164

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (198 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 233999

This book covers a variety of topics in the field of fermentation processes. With evolving technology and increasing knowledge regarding the benefits and risks of distinct fermentation processes, new information is available on diverse topics in this broad field.
- Chapter s present information on industrial applications of different fermentation processes and different aspects of fermented foods such as milk, cheese, coffee, and many others. The book compiles current, expert information useful to both students and researchers.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH