New Insights into Food Fermentation

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Valentina Bernini, Juliano De Dea Lindner

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036539195

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (226 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 249214

This reprint is dedicated to new insights into food fermentation. The goal of this reprint was to broaden the current knowledge on advanced approaches concerning food fermentation, gathering studies on conventional and unconventional food matrix fermentation, functional compounds obtained through fermentation, fermentations increasing quality and safety standards, as well as papers presenting innovative approaches shedding light on the microbial community that characterizes fermented foods.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH