Pseudocereals

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Viduranga Y Waisundara

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1803551807

ISBN-13: 978-1803551814

ISBN-13: 978-1803551821

ISBN: intechopen.98152

Ký hiệu phân loại: 633.1 Cereals

Thông tin xuất bản: London, UK : IntechOpen, 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (170 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 270012

Pseudocereals are being hailed as a means of combating food and nutrition insecurity around the world. They are plants that produce fruits or seeds that are used and consumed as grains and thus they have the potential to withstand harsh weather conditions and other issues faced by most crops grown at present. They are nutrient-dense and have several functional properties. This book provides an overview of pseudocereals, including information on their nutritional value and processing techniques.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH