Aquaculture nutrition : gut health, probiotics, and prebiotics

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Daniel Merrifield, Einar Ringø

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0470672714

ISBN-10: 1118897269

ISBN-10: 1118897277

ISBN-10: 1118897285

ISBN-13: 978-0470672716

ISBN-13: 978-1118897263

ISBN-13: 978-1118897270

ISBN-13: 978-1118897287

Ký hiệu phân loại: 571.17 Physiology and related subjects

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: 1 online resource.

Bộ sưu tập: Khoa học tự nhiên

ID: 277020

Manipulation of the microbial gut content of farmed fishes and crustaceans can have a marked effect on their general health, growth, and quality. Expertly covering the science behind the use of prebiotics and probiotics this landmark book explains how the correct manipulation of the gut flora of farmed fishes and crustaceans can have a positive effect on their health, growth rates, feed utilization, and general wellbeing. Aquaculture Nutrition: Gut Health, Probiotics and Prebiotics provides a comprehensive overview of the current knowledge of the gut microbiomes of fish and their importance.
Includes bibliographical references and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH