Balsamic Vinegars [electronic resource] : Tradition, Technology, Trade

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Paolo Giudici, Federico Lemmetti, Stefano Mazza

Ngôn ngữ:

ISBN-13: 978-3319137582

Ký hiệu phân loại: 641.3 Food

Thông tin xuất bản: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2015.

Mô tả vật lý: IX, 167 p. 55 illus., 44 illus. in color. , online resource.

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 309797

This book offers a clear description of all the balsamic vinegars and/or similar products produced in the world, their differences in composition, quality and use. This encompasses all the steps for the production of Traditional Balsamic Vinegar: grape composition, crushing, concentration of the must, alcoholic and acetic fermentation, ageing, sensorial properties and quality of the final product. This book covers extensively all the balsamic vinegars, especially the industrial ones that have a really large market and diffusion.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH