Science and Innovations for Food Systems Transformation

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Kaosar Afsana, Louise O Fresco, Mohamed Hag Ali Hassan, Joachim von Braun

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3031157035

ISBN: 978-3-031-15703-5

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Cham : Springer Nature, 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (948 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 344198

This Open Access book compiles the findings of the Scientific Group of the United Nations Food Systems Summit 2021 and its research partners. The Scientific Group was an independent group of 28 food systems scientists from all over the world with a mandate from the Deputy Secretary-General of the United Nations. The chapters provide science- and research-based, state-of-the-art, solution-oriented knowledge and evidence to inform the transformation of contemporary food systems in order to achieve more sustainable, equitable and resilient systems.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH