Characterization and Encapsulation of Natural Antioxidants: Interaction, Protection and Delivery

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hao Cheng, Li Liang

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036554556

ISBN-13: 978-3036554563

ISBN: books978-3-0365-5456-3

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (256 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 372858

This book focuses on the prediction of antioxidant peptides and the improvement of the aqueous solubility, chemical stability, bioactivity, and release properties of natural antioxidants through enzymatic glycosylation and encapsulation technology. The rational design and construction of delivery systems are effective for the application of antioxidants in the industry. Special attention in this book is given to inorganic nanoparticles, biopolymer-based particulate systems, prediction in antioxidant activity of peptides, evaluation of encapsulation and delivery performance, and application in commercial products.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH