Chemistry of Essential Oils and Food Flavours

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Núñez Oscar, Ian Southwell

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036558714

ISBN-13: 978-3036558721

ISBN: books978-3-0365-5872-1

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (124 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 373019

This reprint reviews a crop pest management use for several essential oils and the properties of an excellent lemon (citral) source. Research is reported on the biological properties of enhanced lemon oil along with the human intake of citrus beverages and the less common medicinal mastiha oil. Oils and hydrolates of rosemary and lavender were analyzed by headspace/GC-MS to better define their antibacterial, antioxidant and cytotoxic activities, and yeast particle encapsulation was investigated for the controlled release of bioactive terpenes.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH