Current Topics in Functional Food

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Anna Savitskaya, Naofumi Shiomi

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1803557922

ISBN-13: 978-1803557939

ISBN-13: 978-1803557946

ISBN: intechopen.98161

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (280 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 373124

The market for functional foods is steadily expanding as more people worldwide realize the value of the daily consumption of healthy foods in maintaining good health. Recent studies have revealed new functional compounds in foods. Genetically modified foods will soon be commercially available. This book discusses the characteristics of functional foods and the health benefits of ingredients including ginger, herbs, probiotics, mushrooms, and dairy products. It also provides new ideas for the production of new functional foods and managing health through the daily diet.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH