Update on Nutrition and Food Allergy

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Nicolette W De Jong, Harry J Wichers

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036553474

ISBN-13: 978-3036553481

ISBN: books978-3-0365-5348-1

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (202 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 373383

This book describes the causes, diagnosis, and effects of food allergy. It goes deeper into the molecular and cellular mechanisms of food allergy and, in particular, into effects of the processing of certain nutrients, e.g., cow's milk on the allergenicity of proteins. The book also focuses on new nutrients, e.g., seaweed, and possible effects on allergy and inflammation.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH