Unconventional Raw Materials for Food Products

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Codină Georgiana Gabriela, Adriana Dabija, Rusu Lăcrămioara

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036585543

ISBN-13: 978-3036585550

ISBN: books978-3-0365-8555-0

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (258 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 374037

This reprint focuses on applied research for the discovery of new raw material resources, for example, raw materials that can replace animal proteins and fats, sugar and salt, gluten from bakery products etc. The use of these unconventional raw materials in manufacturing recipes is a great challenge for specialists in the field, but also in terms of consumer acceptability and legislation in force. Additionally, this reprint presents some studies that have one thing in common: they all focus on finding new raw materials that can be used in food manufacturing recipes. These raw materials have been studied from a physicochemical, sensory, and food safety perspective.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH