Recent Developments in Antioxidants from Natural Sources

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Fraga Corralga Corral María, Paz Otero Fuertes

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1837685233

ISBN-13: 978-1837685240

ISBN-13: 978-1837685257

ISBN: intechopen.104365

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (242 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 374099

Plants, fruits, and vegetables contain antioxidants that can be used as nutraceuticals or pharmaceuticals due to their perceived ability to reduce the risk of developing certain chronic diseases. This book includes thirteen chapters that discuss potential sources of new antioxidants from the fruits of South America and the flora of African countries, how to improve the production of antioxidants and methods to ensure the quality of antioxidants from fresh fruits and vegetables.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH