Honey Composition and Properties

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Muhammad Haseeb Ahmad, Muhammad Imran, Rabia Shabir Ahmad

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1803562698

ISBN-13: 978-1803562704

ISBN-13: 978-1803562711

ISBN: intechopen.102154

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (114 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 374261

Honey is a natural food product with health benefits due to its numerous functional components that help to prevent and cure various diseases. This book provides a comprehensive overview of honey and honey production. The chapters discuss beekeeping practices, the geographical, entomological, and botanical origin of honey, the characteristics and properties of honey, the therapeutic and medicinal potential of honey, and honey's utilization in processed food products.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH