Emerging Protein Sources for Food Production and Human Nutrition

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: David Kitts, Przemyslaw Lukasz Kowalczewski, Anubhav Pratap Singh

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036571980

ISBN-13: 978-3036571997

ISBN: books978-3-0365-7198-0

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2023

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (170 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 376965

The scope of this reprint, entitled "Emerging Protein Sources for Food Production and Human Nutrition", encompasses the latest advancements in analytics and the application of new methods in the processing of proteins, both plant and animal, as well as methods of producing and testing foods enriched with these proteins.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH