Peter Reinhart's whole grain breads [electronic resource] : new techniques, extraordinary flavor

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Peter Reinhart

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 160774130X

ISBN-13: 978-1607741305

Ký hiệu phân loại: 641.815 Bread and bread-like foods

Thông tin xuất bản: Berkeley, Calif. : Ten Speed Press, 2007

Mô tả vật lý: 1 online resource (ix, 309 p.) : , ill. (chiefly col.).

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 94193

Provides guidance for making one's own whole grain bread, covering topics such as the wheat kernel, enzymes, and the process of delayed fermentation, and presents fifty-five recipes for whole grain sandwich, hearth, and specialty breads as well as bagels, crackers, and other items.
Includes bibliographical references (p. 304-305) and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH