|
|
|
|
|
|
|
|
Nutraceutical and functional food regulations in the United States and around the world / $c edited by Debasis Bagchi, PhD, MACN, CNS, MAIChE, Department of Pharmacological and Pharmaceutical Sciences, University of Houston College of Pharmacy, Houston, TX, USA.
|
|
Thông tin xuất bản:
Amsterdam ; Boston :
Elsevier, AP,
2014
|
Ký hiệu phân loại:
613.2
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Microbial enzyme technology in food applications / editors, Ramesh C. Ray, ICAR--Regional Centre of Central Tuber Crops Research Institute, Bhubaneswar, India, and Cristina M. Rosell, Food Science Department, Institute of Agrochemistry and Food Technology, Avda Agustin Escardino Paterna, Valencia, Spain.
|
|
Thông tin xuất bản:
Boca Raton, FL :
CRC Press, Taylor & Francis Group,
2017
|
Ký hiệu phân loại:
664.024
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|