|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Microbial enzyme technology in food applications / editors, Ramesh C. Ray, ICAR--Regional Centre of Central Tuber Crops Research Institute, Bhubaneswar, India, and Cristina M. Rosell, Food Science Department, Institute of Agrochemistry and Food Technology, Avda Agustin Escardino Paterna, Valencia, Spain.
|
|
Thông tin xuất bản:
Boca Raton, FL :
CRC Press, Taylor & Francis Group,
2017
|
Ký hiệu phân loại:
664.024
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fermented foods of Latin America : from traditional knowledge to innovative applications / editors, Ana Lúcia Barretto Penna, Department of Food Engineering and Technology UNESP - Sao Paulo State University Sao Jose do Rio Preto, Sao Paulo, Luis Augusto Nero, Universidade Federal de Viçosa, Minas Gerais, Brazil, Svetoslav Dimitrov Todorov, Universidade Federal de Viçosa Veterinary Department, Viçosa, Minas Gerais, Bra
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
664.024
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|