|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Handbook of Food Products Manufacturing : Principles, Bakery, Beverages, Cereals, Cheese, Confectionary, Fats, Fruits, and Functional Foods / edited by Y. H. Hui...[et al].
|
|
Thông tin xuất bản:
New Jersey :
John Wiley & Sons, Inc.,
2007
|
Ký hiệu phân loại:
664
|
Bộ sưu tập:
Sách tra cứu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nutraceutical and functional food regulations in the United States and around the world / $c edited by Debasis Bagchi, PhD, MACN, CNS, MAIChE, Department of Pharmacological and Pharmaceutical Sciences, University of Houston College of Pharmacy, Houston, TX, USA.
|
|
Thông tin xuất bản:
Amsterdam ; Boston :
Elsevier, AP,
2014
|
Ký hiệu phân loại:
613.2
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wild plants, mushrooms and nuts : functional food properties and applications / edited by Isabel C.F.R. Ferreira, Mountain Research Centre (CIMO), School of Agriculture, Polytechnic Institute of Bragança, Portugal, Patricia Morales Gómez, Department of Nutrition and Bromatology II, Faculty of Pharmacy, Complutense University of Madrid, Lillian Barros, Mountain Research Centre (CIMO), School of Agriculture, Polytechnic Institute of Bragança, Portug
|
|
Thông tin xuất bản:
Chichester, UK ; Hoboken, NJ :
Wiley Blackwell,
2016
|
Ký hiệu phân loại:
581.632
|
Bộ sưu tập:
Khoa học tự nhiên
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Practical applications in sports nutrition / Heather Hendrick Fink, MS, RD, CSSD, owner, Nutrition and Wellness Solutions, LLC, Indianapolis, Indiana, Alan E. Mikesky, PhD, FACSM, professor, School of Physical Education and Tourism Management, Indiana University-Purdue University Indianapolis, Indianapolis, Indiana .
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
613.2024796
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wild plants, mushrooms and nuts : functional food properties and applications / edited by Isabel C.F.R. Ferreira, Mountain Research Centre (CIMO), School of Agriculture, Polytechnic Institute of Bragança, Portugal, Patricia Morales Gómez, Department of Nutrition and Bromatology II, Faculty of Pharmacy, Complutense University of Madrid, Lillian Barros, Mountain Research Centre (CIMO), School of Agriculture, Polytechnic Institute of Bragança, Portug
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
581.632
|
Bộ sưu tập:
Khoa học tự nhiên
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Food safety in China : science, technology, management and regulation / edited by Joseph J. Jen, California Polytechnic State University, CA, USA, Junshi Chen, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Bejing, China.
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
363.19260951
|
Bộ sưu tập:
Xã hội, kinh tế, luật
|
|
|
|
|
|
|
|
|
State-of-the-art and emerging technologies for therapeutic monoclonal antibody characterization / John E. Schiel, editor, National Institute of Standards and Technology, Gaithersburg, Maryland, Darryl L. Davis, editor, Janssen Research and Development, LLC, Spring House, Pennsylvania, Oleg V. Borisov, editor, Novavax, Inc., Gaithersburg, Maryland.
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
613.2
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|